Hava Durumu

Bursa'da pes dedirten hırsızlık!

Bursa'da kapısını açık bulan bir minibüsü karıştıran iki kişi, içinde askerdeki oğlunun kıyafetleri olan, Cahit Tarhan'a ait çantayı alarak kayıplara karıştı.

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2017 10:18
Haber Güncellenme Tarihi: 14.11.2017 10:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da pes dedirten hırsızlık!

Olay, Osmangazi ilçesinde özel bir rehabilitasyon merkezinin önünde meydana geldi. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, sabahın erken saatlerinde park halindeki araçları kontrol ederek gezen 2 kişi, minibüsün yanına yaklaşıyor. Servis minibüsünün kapısını kontrol ettiğinde açık olduğunu fark eden zanlılardan biri, aracın ön koltuğunda bulunan koliyi alarak arkadaşına veriyor. Koliyi alan kişi olay yerinden uzaklaşırken, diğeri minibüsün içerisinde değerli bir şeyler bulmak için ortalığı karıştırıyor.

OĞLUM KIŞLIK KIYAFETLERİNİ İSTEMİŞTİ

Kış aylarında eksi dereceleri gören Erzincan'da askerlik yapan çocuğunun kıyafetlerini alanların utanması gerektiğini belirten 63 yaşındaki Cahit Tarhan, "Sabah mesaiye geldim. Arabayı okulun önüne park ettim. Listemi alıp servis toplayacaktım. İçeri girip bir çay içtim. Biraz oyalandıktan sonra servise bindiğimde aracın kurcalandığını fark ettim. Çocuğum Erzincan'da askerlik yapıyor. Hafta sonları dışarı çıktığında sivil elbiseleri yazlık olduğu için kışlık kıyafet istedi. Resmi kıyafetle de çıkamadıkları için birkaç mont, ayakkabı, kazak, pantolon gibi kıyafetler hazırlamıştık. Onları alıp gitmişler. Arabanın içini de karıştırmışlar. Üzüldüğüm konu, çocuk hafta sonuna bu kıyafetleri bekliyordu. Artık yenisini alacağız. Sağlık olsun. Ancak yapanların utanması gerekiyor" dedi.

Polis olayla alakalı tahkikat başlatırken, vatandaşları da araçlarının kapılarını indikten sonra kontrol etmeleri hususunda ikaz etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.