Hava Durumu

Bursa'da pes dedirten olay! Polise saldıran ehliyetsiz sürücüyü linç etmek istediler

Bursa'da Kırgızistan vatandaşı olduğu öğrenilen bir şahıs trafikte makas atıp ve dirft yaparak seyir ettiği sırada kendisini durduran polis memurlarına önce küfür ve hakaret etti, daha sonra da saldırmaya başladı. Olayı gören vatandaşlar sürücüyü linç etmek istedi.

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2019 17:03
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2019 17:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da pes dedirten olay! Polise saldıran ehliyetsiz sürücüyü linç etmek istediler

Olay merkez Yıldırım ilçesi Eğitim Mahallesi Osmangazi Camisi önünde meydana geldi. 16 ACS plakalı BMV marka otomobilin Kırgızistan vatandaşı olan sürücüsü İbragim S., Yüksek İhtisas Kavşağı'nda görevli olan motorlu trafik polisinin önünden makas atarak geçti. Aracın peşine düşen trafik ekibi genç adamın aracıyla Tezok Caddesi'nde drift attığını fark etti. Aracı durduran trafik ekibi, sürücü İbragim S.'nin küfür ve hakaretlerine maruz kaldı.

Sürücüyü sakinleştirmeye çalışan ekipler, olay yerine takviye ekip istedi. O esnada çevredeki vatandaşlar da sürücünün polise mukavemet ettiğini fark ederek olaya dahil olmaya çalıştı. Vatandaş, polise küfür eden sürücüyü linç etmek istedi. 
Hakkında inceleme yapılan İbragim S.'nin ehliyetinin olmadığını tespit eden ekipler, ehliyetsiz sürücüye 8 ayrı suçtan toplam 13 bin 840 lira para cezası kesti. Gözaltına alınan genç adam emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilecek. 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.