Hava Durumu

Bursa'da polisin 'dur' ihtarına uymayan şüpheli ekip otosuna çarptı

Bursa'da sahte para vermeye çalıştıkları marketçinin ihbarı nedeniyle kaçmaya başlayan şüpheliler, bir polis aracına çarparak durabildi. Olayda bir polis memuru hafif yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 23.12.2017 08:25
Haber Güncellenme Tarihi: 23.12.2017 08:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da polisin 'dur' ihtarına uymayan şüpheli ekip otosuna çarptı

Olay, Demirtaş Sakarya Mahallesi Osmangazi Caddesi'nde gece geç saatlerde meydana geldi. 11 Eylül Bulvarı'ndaki bir akaryakıt istasyonuna gelen sürücü Durmuş K.(33), yanındaki Hasan Y.(25), Volkan G.(23), Ebru T.(17) adlı şahıslarla birlikte markete girdi. Burada alışveriş yapan 4 kişi kasada bulunan görevliye 50 Türk Lirası verdi. Market görevlisinin incelediği paranın sahte olduğunu söylemesi üzerine, şahıslar marketten hızla çıkarak geldikleri araca binip kaçmaya başladı.

Market görevlisi polisi arayıp durumu bildirdi. Bunun üzerine ekipler çevrede arama başlattı. Polis ekipleri Demirtaş yolunda buldukları şüpheli aracın sürücüsüne "dur" ihtarında bulundu. Uyarıyı dinlemeyen sürücü Demirtaş istikametine doğru kaçmaya başladı. Polisler ve şüpheli şahıslar arasında yaşanan kovalamaca sonucu, şüpheli sürücü Osmangazi Caddesi'nde ters şeride girdi ve o şeritten yolu kesmek için gelen polis aracına çarptı.

Çarpmanın etkisiyle polis aracında bulunan bir memur hafif yaralandı, şüpheli araçta bulunan 4 zanlı ise kazayı yara almadan atlattı. Yaralı polis memuru olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından hastaneye kaldırılırken, bölgeye çok sayıda polis sevk edildi.

Aracın sürücüsü D.K.'nin ehliyetsiz araç kullandığı ve uyuşturucu madde kullanımından sabıkası olduğu ortaya çıktı. Sürücüyle birlikte 3 şahıs gözaltına alındı. Araçta yapılan aramada, sahte 50 Türk Lirası, uyuşturucu madde kullanımına yarayan eşyalar, 6 adet çalıntı şüphesi taşıyan cep telefonu ve bir adet bıçak ele geçirdi. Gözaltına alınan zanlılar yapılan sağlık kontrollerinin ardından ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.