Hava Durumu

Bursa'da sanata yeni soluk! Podyum Sanat Mahal kapılarını açıyor

Podyum Sanat Mahal, PodyumPark Yaşam ve Eğlence Merkezi'nde 13 Aralık Perşembe akşamı kapılarını açıyor. Podyum Sanat Mahal, açılışını Franz Kafka'nın ünlü 'Dava' romanının uyarlaması 'Joseph K.' ile yapacak.

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2018 14:04
Haber Güncellenme Tarihi: 11.12.2018 14:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da sanata yeni soluk! Podyum Sanat Mahal kapılarını açıyor

Mert Fırat, Didem Balçın, Volkan Yosunlu, İlksen Başarır ve Jülide Kar'ın kurucusu olduğu "Sanat Mahal" markası ile PodyumPark yatırımcıları Çetin Ceylan ve Aykut Uyanıklar'ın sanata dair paydaşlık yapma niyeti ile çıktıkları yolun sonu 13 Aralık Perşembe akşamı Bursalı sanatseverlerin şahitliğinde, Podyum Sanat Mahal olarak sahneye çıkıyor.

Franz Kafka'nın ünlü Dava romanının uyarlaması ve iki sezondur kapalı gişe oynayan Joseph K. ile perdelerini açacak olan Podyum Sanat Mahal; Modern tiyatro mimarisine uygun tasarlanmış, konuklarına ayrıcalıklı bir seyir imkanı sunan 280 koltuk kapasiteli salonu, aynı salonda oturmalı ve ayakta müzik performansları izlenmesine imkan sağlayan hareketli tribünü ile yetişkinlere ve çocuklara özel, birçok nitelikli tiyatro oyununa ve performansa ev sahipliği yapacak.

Aynı zamanda tecrübeli eğitmenlerin liderliğinde yapılacak, farklı yaş gruplarını kapsayan farklı ilgi alanlarına yönelik eğitim ve atölye programlarına uygun olarak hazırlanan çok amaçlı salonu, sergilemeler için altyapısı düşünülmüş ve geliştirilmiş fuayesi, kütüphane ve kafesi ile, 7'den 70'enin buluşma noktası olacak olan Podyum Sanat Mahal, kültür sanat dünyasına taptaze bir nefes aldırmayı hedefliyor.

Bursa'nın kültür sanat hayatına hızlı bir giriş yapmaya hazırlanan Podyum Sanat Mahal'e can veren tüm ekibin Bursa'ya çağrısı ise şöyle;

"Yaşam; sanatla güzelleşsin, zenginleşsin, renklensin, sesi yüksek çıksın, herkese ulaşsın, değer bulsun, değer katsın, aracılık etsin, dil olsun, duyguyu büyütsün ve ruh bulsun diye sizi bekliyoruz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.