Hava Durumu

Bursa'da şaşkına çeviren olay! Kafasına öyle bir şey düştü ki...

Bursa'da kesilmek için çatıya çıkarılan keçi, sahiplerinin elinden kurtulunca, apartmanın bahçesinde telefonla konuşan adamın başına düştü. Kanlar içinde yere yığılan şahsın kafatasında kırıklar olduğu tespit edildi.

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2018 14:15
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2018 14:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da şaşkına çeviren olay! Kafasına öyle bir şey düştü ki...

Olay Bursa'nın Yıldırım İlçesine bağlı Ulus Mahallesinde sabah saatlerinde meydana geldi. Ailesiyle kurban kesimi için evlerinin bahçesinde bulunan 50 yaşındaki Mehmet Sıttık Karakaş telefonla konuşmak için dışarı çıktı. Karakaş, apartmanın üçüncü katındaki keçinin kafasına düşmesi sonucu şoke oldu.

Çevredeki vatandaşların ilk yardımda bulunduğu yaşlı adam, özel araçla hastaneye kaldırıldı. Kaza sonrası keçi hızla kaçarak izini kaybettirdi. Keçinin sahipleri kaçan keçiyi iki sokak ötede yakalayarak geri getirdi. Tedavi altına alınan Karakaş'ın kafatasında iki yerde kırık olduğu anlaşıldı.

Olayı gören ve ilk müdahaleyi yapan Cuma Gül, ''Bahçede koyunu kestiğim sırada büyük bir ses geldi. Kafamı kaldırıp baktığımda yerde kanlar içerisinde yatan Mehmet abiyi gördüm. Koşarak yanına gittim, başının arkasından oluk, oluk kan akıyordu. Hemen tampon yaptım. Bu esnada yakınları ve mahalleli de geldi yardıma. Zaten arabaya bindirip hemen hastaneye götürdüler. Ben hayatımda daha önce böyle bir şey görmedim'' diye konuştu.

Keçinin sahibi Emrah Aktaş, ''Keçi zaten buraya getirene kadar yolda iki kişiyi devirdi. Zor zapt ettik. Çıkarttık terasa bağladık keseceğimiz sırada ipten kurtuldu terasın kenarlarında bulunan duvarın üzerine çıktı. Tam tutacağımız sırada aşağıda bulunan adamın üzerine düştü. Babam 'eyvah adam gitti öldü' dedi. Çıplak ayak aşağıya indi. Yaralı adamı arabaya bindirerek hastaneye götürdüler. Biz de keçiyi yakalayarak getirdik ve kestik'' dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.