Hava Durumu

Bursa'da şaşkına çeviren olay! Kafasına yatak düştü

Bursa'da bir araçtan devrilen yatağın üzerine düşmesi sonucu yaralanan motosiklet sürücüsü, daha önce sosyal medyada izlediği olayın aynısının kendi başına geldiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2018 13:51
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2018 13:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da şaşkına çeviren olay! Kafasına yatak düştü

Bursa'da yaşayan motosiklet tutkunu Umut Türkoğlu, geçen hafta Salı günü yakın çevre yolunda 80 kilometre hızla giderken, önündeki araçtan düşen yatak yüzünden ölümden döndü. Kaza sonrası şoka giren Türkoğlu'na yoldan geçen diğer motosikletçiler yardım etti. Avustralya'da geçtiğimiz yıl tünelde seyreden kamyonetin kasasından düşen yatağa çarpan motosikletli gencin görüntülerini sosyal medyada izlediğini belirten Umut Türkoğlu, yaşadığı kazanın ardından da bazı kişilerin aynı görüntüleri sosyal medyada paylaşıp kendisine, 'bu sen misin' diye sorduklarını söyledi.

'YATAĞI ALIP KAÇTILAR'

Kazaya sebebiyet veren kişilerin kendisiyle ilgilenmek yerine düşen yatağı tekrar yükleyip kaçtıklarını iddia eden Umut Türkoğlu, "Yatağı düşürdükten sonra 'acaba yaşıyor muyum' diye kontrol edip sonrasında yataklarını alıp kaçmaları daha elim bir durum. Şoka girdiğim için her şeyi hatırlamıyorum ama 2 cep telefonum da kaza anında kayboldu. Kaskım, kask kameram ve motosikletimin bazı parçaları da çalındı. 2 kaburgamda kırık, ayak bileğimde çatlak var. Motosikletimde 20 bin liralık hasar var kullanılmaz halde. Kazaya sebebiyet veren kişilerin bulunmasını, cezalarını çekmesini istiyorum" dedi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.