Hava Durumu

Bursa'da sigarayı bırakan adamın hayatı değişti! Herkese örnek...

Bursa'nın Gürsu ilçesinde, 20 yıl önce sigarayı bırakan 46 yaşındaki Rasim Demir, biriktirdiği paralarla araba aldı. Birçok sigara bağımlısına örnek olan Demir, "Bana inanmadılar ama hayalimi gerçekleştirdim" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2018 12:13
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2018 12:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da sigarayı bırakan adamın hayatı değişti! Herkese örnek...

Diyanet'te görevli müezzin Rasim Demir, sigaranın hem vücuda, hem keseye zarar verdiğini halka anlatmak için farklı bir yol denedi. 20 yıl evvel her gün bir paket sigara parasını kenara koymaya başladı. Seneler geçtikçe, bu paralar damlaya damlaya arttı. 46 yaşındaki Rasim Demir, aradan 20 sene geçtikten sonra, biriktirdiği paralarla kendine güzel bir araba aldı.

58 bin liraya aldığı 2015 model otomobilini bütün tiryakilere göstererek onları sigarayı bırakmaya teşvik eden Resim Demir, "Ömrümde sigara içmedim. Sigaranın birçok zararının olduğuna inanıyorum. Hele geçim sıkıntısı çekip sigara içenleri anlamıyorum. Çünkü damlaya damlaya göl olur. Arkadaşlarıma, ben sizin içtiğiniz sigara parasıyla araba alacağım derdim. İnanmazlardı. 20 senedir çalışıyorum. Her gün bir paket sigara parasını kenara koydum. 20 senede çok şükür arabamı aldım. Hatta birkaç yıl yetecek akaryakıt parası da kaldı. Sigara içen kardeşlerime tavsiyem, kendilerinin ve ailelerinin sağlığı açısından sigarayı bırakmaları" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.