Hava Durumu

Bursa'da silahlı soygun! Önce dövdü sonra ateş edip paraları çaldı

Bursa'da silahlı ve kar maskeli iki kişi, bir benzin istasyonundaki markete girerek görevlileri darp etti.  Kasadaki 5 bin lirayı alan soyguncular kameraya yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2018 07:45
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2018 07:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da silahlı soygun! Önce dövdü sonra ateş edip paraları çaldı

Olay, Bursa'nın Nilüfer ilçesi Kayapa Mahallesi'nde bulunan bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Silahlı ve kar maskeli 2 kişi, benzin istasyonundaki markete girerek ateş açtı. Hasan T.(54) ile Levent K.'yı (22) tehdit eden şahıslar, kasadaki paraları istedi. Kasadaki 5 bin lira nakit parayı alan hırsızlar, Levent K., ile Hasan T.'yi de darp etti. Paraları alan 2 şüpheli, olay yerinden kaçtı.

''SİLAHLI SOYGUN KAMERADA''

Soygun anı güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde,  silahlı ve kar maskeli 2 şüphelinin markete girdiği, içecek dolaplarına doğru ateş ettiği, daha sonra kasadaki çalışanları darp ettiği ve paraları çalarak kaçtıkları görüldü. Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekipler, olay yerinde yaptığı incelemede mermi kovanı ve çekirdeğini buldu. Polis, şüphelileri yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı.

 

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.