Hava Durumu

Bursa'da şoke eden hırsızlık

Bursa'da ortaokul öğrencisi olduğu tahmin edilen 4 çocuk, bir kahvehanenin yazarkasasından, iş yeri sahibinin olmadığı bir anda bir miktar para çaldı.

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2017 11:47
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2017 11:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da şoke eden hırsızlık

Hamitler bölgesinde kahvehane işleten Gökhan Murat'ın dükkanına, müşterinin olmadığı öğle saatlerinde okul çantalarıyla giren 4 çocuk, işletmeci Gökhan Murat'tan kahvehanede bulunan masaj koltuğunu çalıştırmasını istedi. İş yeri sahibi çocukların isteği üzerine ücretini alarak masaj koltuğunu çalıştırdı. İş yeri sahibinin dışarı çıkması üzerine boş kalan kahvehanede harekete geçen çocuklardan biri kahvenin üst katına çıkarak etrafı kolaçan etti. Diğer iki çocuk dışarıyı gözetlerken, çocuklardan biri ise kasada bulunan paraların bir kısmını alarak cebine indirdi. Kasadan bir miktar uzaklaşan çocuk hırsız, daha sonra tekrar gelerek kasanın tamamını boşalttı. Çocuklar kahvehaneden hızla uzaklaştı.

ÖNCE ŞÜPHELENMEDİ AMA...

İş yerine giren Murat, kasanın boş olduğunu görünce çocuklardan hiç şüphelenmedi, bir arkadaşının kendisine şaka yaptığını düşündü. Gökhan Murat, kameraları izlediğinde, kasadaki parayı çocukların çaldığını görünce şoka girdi.

ÇOCUKLARIN AİLELERİ ÖZÜR DİLERSE...

İş yeri sahibi Gökhan Murat, "4 tane çocuk masaj koltuğuna oturmuştu. Ben o sırada müşterilerle ilgilenmek için dışarı çıktım. İçeri tekrar girdiğimde kasanın boş olduğunu fark ettim. Birinin bana şaka yaptığını zannettim. 2 yıldır bu dükkanı işletiyorum hiç hırsızlık vakasıyla karşılaşmadım. Çocuklarda hiç hırsız tipi yoktu ve kendilerinden hiç şüphelenmedim. Polisi arayıp şikayetçi oldum. Çocukların aileleri gelip benden özür dilerse şikayetimden vazgeçebilirim" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.