Hava Durumu

Bursa'da şoke eden kaza! Kamyonet evin balkonuna saplandı...

Bursa'da yokuş yukarı çıkarken geri kayan yük dolu kamyonet bir evin cam balkonuna çarparak durdu. Evde oturanlar şaşkınlık yaşarken kamyonet 4 saatlik çalışma sonrası çıkarılabildi.

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2019 11:00
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2019 11:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da şoke eden kaza! Kamyonet evin balkonuna saplandı...

Olay, Kestel ilçesi Vani Mehmet Mahallesi Namık Kemal Caddesi üzerinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, 16 CEL 44 plakalı kamyonet üzerindeki yükle birlikte yokuş çıkarken bir anda geri kaymaya başladı. Yaklaşık 20 metre geri giden kamyonet, bir evin cam balkonunu parçalayıp içeriye girdi.

Şans eseri kazada ölen ya da yaralanan olmazken evin balkonunu yıkan kamyonet 4 saatlik çalışma sonrası saplandığı yerden çıkarılabildi. 

Ev sahibi Cesim Uçak, "Bugün 15.30 sıralarında eşim beni arayarak eve bir kamyonun girdiğini söyledi. Bende telaşla iş yerinden çıkıp geldim. Kamyonet yağmurlu havada yokuş yukarı çıkmaya çalışırken kaymış ve eve girmiş.Balkondan içeri girince camlar patlamış, doğalgaz borusunu kırmış, içerideki camları da kırmış. Burada askıda kaldığı için ne çıkabiliyor ne inebiliyor. Polisi aradık hemen ekipler geldi. Durum tespiti yapıldı. Önce kendi imkanlarımızla çekici bulmaya çalıştık. Bulduk çekici getirdik fakat bir türlü çıkartamadılar. En sonunda kepçe çağırdık oda çelik halatlarla çekip dört saat sonunda çıkarmayı başardı'' dedi. 

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.