Hava Durumu

Bursa'da sorumsuz dayının yaptığına bak!

Bursa'da yeğenini gezdirdiği otomobilin içinde madde aldığı iddia edilen şahıs ağaca çarptı. Kaza yapan sürücünün araç içinde sızdığı, 4 yaşındaki yeğeninin ise uyuduğu belirlendi.

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2017 10:38
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2017 10:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da sorumsuz dayının  yaptığına bak!

Edinilen bilgiye göre, Yalova'da yaşayan genç adam, 4 yaşındaki yeğenini gezdirmek için otomobil ile Orhangazi'ye getirdi. İznik gölü sahilinde gezen dayının kullandığı otomobil dönüş yolunda atış poligonunun önündeki ağaca çarptı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ve polis küçük çocuğu uyurken, dayıyı ise sızmış halde buldu. Kontrolde alkol içmediği belirlenen dayının cebindeki sigara paketinin içinden uyuşturucu madde çıktı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri ön koltukta uyumakta olan 4 yaşındaki K. ile dayısı olduğu belirlenen ve direksiyonda sızıp kalan dayı Ü.D.'yi alarak Orhangazi Devlet Hastanesine sevk etti. Kazadan yara almadan kurtulan dayı ile yeğeni doktor kontrolünden sonra polis ekipleri tarafından emniyet müdürlüğüne götürüldü. Genç adamın yapılan muayenesinde alkole rastlanmazken, gencin cebindeki sigara paketinden madde çıktı.

Ümit D'nin yeğeninin yanında uyuşturucu almış olabileceği ihtimali üzerinde durulurken, olayla ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.