Hava Durumu

Bursa'da şüpheli ölüm! Daha 25 yaşındaydı...

Bursa'nın İnegöl ilçesinde 25 yaşındaki bir genç, 2 arkadaşıyla birlikte iddiaya göre alkol ve uyuşturucu aldıktan bir müddet sonra fenalaştı. Arkadaşları tarafından hastaneye götürülen genç adam, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Savcılık, gencin şüpheli ölümü üzerine soruşturma başlattı.

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2018 16:44
Haber Güncellenme Tarihi: 13.08.2018 16:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da şüpheli ölüm! Daha 25 yaşındaydı...

 Olay Akbaşlar Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 25 yaşındaki B.B, arkadaşları M.Y. (43) ve S.Ş. (25) ile birlikte akşam saatlerinde araba ile gezmeye gitti. İnegöl'e bağlı Akbaşlar Mahallesi'ne giden 3 arkadaş, iddiaya göre burada alkol ve uyuşturucu aldı. Bir müddet burada vakit geçiren arkadaşlar, daha sonra İnegöl şehir merkezine dönerek burada gezmeye devam etti.

Sabaha kadar gezen 3 arkadaştan 25 yaşındaki B.B. sabaha doğru fenalaştı. Arkadaşları B.B'yi özel bir hastaneye götürdü. B.B. hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. İnegöl Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından genç adamın cenazesi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Yapılan otopsinin ardından B.B'nin cenazesi ailesine teslim edildi. B.B. İnegöl'de kılınan cenaze namazını müteakip defnedilirken, olayla alakalı soruşturma sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.