Hava Durumu

Bursa'da tanzim satışlar başladı, ürünler kapış kapış edildi!

İstanbul ve Ankara'nın ardından Bursa'da da 3 yerde tanzim satış noktası kuruldu. Emek, Dikkaldırım ve Arabayatağı Mahallesi'nde kurulan tanzim satış noktalarına vatandaşlar ilk günden akın etti.

Haber Giriş Tarihi: 15.02.2019 17:37
Haber Güncellenme Tarihi: 15.02.2019 17:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da tanzim satışlar başladı, ürünler kapış kapış edildi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Gökdere'deki mitingde Bursa'da 3 yerde tanzim satış noktasının faaliyete başladığını belirterek, "Yakında bu satış noktası 10'a çıkarılacak. Sen ürünlerin fiyatlarını 3-4 kat arttırırsan böyle bir zulme gidersen karşında bizi bulursun. Bu kararı aldık. Bir anda fiyatlar yarıya indi. Daha da inecek. Bizler üretici ile tüketici arasındaki bu bağı kuracağız. Bursa'da bugün 3 yerde tanzim satış noktası faaliyete geçti. Yakında bu 10 rakamına ulaşacak. Bakliyat ve temizlik ürünlerindeki fahiş fiyat artışları için diğer kalemlerde de aynı uygulamaya geçiyoruz. Hiç kimsenin milletimize karamsarlık aşılamasına, milletimizin ekmeğiyle oynamasına izin vermeyeceğiz" diye konuştu. 

Bursa Büyükşehir Belediyesi ise tarladan uygun fiyatla aldığı patates, soğan, patlıcan, biber, domates ve salatalıkları Emek, Dikkaldırım ve Arabayatağı Mahallesi'nde vatandaşlarla buluşturdu. Mihraplı Camisi yanı, Arabayatağı Metro istasyonu yanı ve Emek Korupark arkasındaki satış noktalarına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. 

Ürünler ilk günden kapışılırken, satış noktasının 10'a çıkarılacağı belirtildi.  Patates ve soğan 2 liradan, domates 3 liradan, salatalık 4 liradan, patlıcan 4,5 liradan biber ise 6 liradan satışa sunuldu. 


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.