Hava Durumu

Bursa'da teknesiyle gölde kaybolan doktor, balıkçılar tarafından bulundu!

Bursa'nın İznik ilçesinde teknesiyle açıldığı gölde kaybolan doktor, balıkçılar tarafından 19 saat sonra bulundu. Doktor, yarı yolda teknenin benzininin bittiğini, sabah saatlerinde balıkçılar tarafından bulunduğunu belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2019 11:50
Haber Güncellenme Tarihi: 14.11.2019 11:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da teknesiyle gölde kaybolan doktor, balıkçılar tarafından bulundu!

Akşam saatlerinde kendine ait teknesiyle İznik gölüne açılan Hasan Hüseyin Öngül'ün eve gelmemesi üzerine yakınları jandarmaya haber verdi. İznik Jandarma Komutanlığı'na bağlı bot timleri, H. Hüseyin Öngül'ü aramak icin çalışma başlattı.

Gölde bulunan 5 kooperatif kayıkları ile jandarma botu arama çalışmalarına katıldı. Akşam saatlerinden beri devam eden aramalara AFAD arama kurtarma ekipleri de destek verdi. Gece aramaları sonuç vermeyince AFAD arama çalışmalarını sonlandırdı.

Kayıp doktor Öngül, sabah saat 09.00 da balıkçılar tarafından kıyıdan çok açıkta 19 saat sonra bulundu. Jandarma timleri, kayıp doktora çorba ikramında bulundu.

Çarşamba günü saat 14.00'de İznik gölüne açılan Öngül, o anları şöyle anlattı: "Rüzgar vardı. Tekneme binip yelken açmak istedim. Rüzgar sert esince geri dönmek istedim. Teknenin motorunu çalıştırdım, ancak yarı yolda benzin bitti. Telefonu yanıma almamıştım. Hava soğuktu. Açığa çapa attım. Yelken bezine sarılıp yattım. Daha sonra da sabah saatlerinde balıkçılar beni buldu" açıklamasında bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.