Hava Durumu

Bursa'da terörle bağlantılı Suriyelilere operasyon! Çok sayıda gözaltı var...

Bursa TEM ve İstihbarat ekipleri, terör örgütleri ile bağlantılı oldukları değerlendirilen 11 Suriye uyruklu şahsı sınır dışı etmek üzere gözaltına aldı.

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2019 15:02
Haber Güncellenme Tarihi: 06.08.2019 15:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da terörle bağlantılı Suriyelilere operasyon! Çok sayıda gözaltı var...

Bursa Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri yaptıkları ortak çalışmalarda terör örgütleri ile bağlantılı oldukları değerlendirilen 11 Suriye uyruklu şahıs tespit etti. Bursa merkez ve ilçelerde çok sayıda farklı adreslerde ikamet ettikleri tespit edilen şahıslara yönelik operasyon düzenledi.

Operasyonda A.M, A.T. Osmangazi, M.A. Yıldırım, A.E. İnegöl, E.E, E.E.A. Orhangazi, H.E.H, S.E, F.Y. Mustafakemalpaşa, İ.A, M.A. ise Nilüfer ilçesinde gözaltına alındı. 

Gözaltına alınan 11 şahıs sınır dışı edilmek üzere muhafaza altına alınırken şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi'ne teslim edilecek. 

Bursa'da Cumhuriyet Başsavcılığınca DEAŞ'a yönelik yürütülen soruşturma kapsamında çıkarılan arama kararına istinaden İl Emniyet Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, şubat ayında Altıparmak ve Kuruçeşme mahallelerinde 5 adrese operasyon düzenlemiş, operasyonda Suriye uyruklu 52 kişi gözaltına alınmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.