Hava Durumu

Bursa'da tır sahibi sonunda patladı! 'Bu sık sık oluyor'

Bursa'nın İnegöl ilçesinde tırının profillerinin çalındığını gören şahıs isyan etti. Zararının çok büyük olduğunu söyleyen şahıs, cezaların yetersiz olduğunu bu nedenle de hırsızlık olaylarının sık sık yaşandığını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2019 16:38
Haber Güncellenme Tarihi: 07.03.2019 16:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da tır sahibi sonunda patladı! 'Bu sık sık oluyor'

Olay, Süleymaniye Mahallesi'nde meydana geldi. Abulbaki Ç, kendilerine ait boş arsaya tırın dorsesini park etti. Bir süre sonra dorseyi kontrol etmeye gelen sahibi kapıların açık olduğunu gördü. İçerisinde baktığında dorsenin yanlarında bulunan 49 profilin olmadığını fark etti. Abdulbaki Ç, durumu emniyet ekiplerine haber verdi. Ekipler olay yerinde incelemede bulunarak hırsızların yakalanması için çalışma başattı. 

Tırın sahibi Abdulbaki Ç, kendilerine ait arsaya her zaman dorseyi bıraktığını belirterek, "Bana ait araçtan 49 adet profil malzemesini alıp gitmişler. Zararım 5 bin TL civarında. Durumu fark ettiğimde polislere haber verdim. Gelip incelemelerde bulundular. İnşallah hırsızları kısa sürede bulurlar. İnegöl'de metal sanayi başta olmak üzere farklı noktalarda nakliyat firmalarında çalışan bazı arkadaşlarımızın da başına benzer hadiseler gelmiş. Cezalar yetersiz olduğundan dolayı hırsızlar istedikleri gibi işlerini yapmaya devam ediyorlar" diye konuştu. 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.