Hava Durumu

Bursa'da Tirilye Zeytin Şenliği başlıyor! Program dolu dolu...

Bursa'da bu yıl 27-28 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek Tirilye Zeytin Şenliği'nde birbirinden renkli aktiviteler gerçekleştirilecek.

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2019 11:44
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2019 11:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da Tirilye Zeytin Şenliği başlıyor! Program dolu dolu...

Mudanya'nın doğal, kültürel ve tarihsel değerlerini tanıtma çalışmalarını sürdüren Mudanya Belediyesi; geleneksel hale getirdiği Tirilye Zeytin Şenliği'ni bu yıl 27-28 Temmuz tarihleri arasında düzenliyor. Üretimi artırmak, üreticiyi desteklemek ve Tirilye'nin ünlü zeytinini dünyaya tanıtmak amacıyla düzenlenen Tirilye Zeytin Şenliği'nin dördüncüsü gösteriler, yarışmalar ve atölye çalışmalarına ev sahipliği yapacak. Şenlik, 27 Temmuz Cumartesi günü saat 20.00'de Mudanya Bandosu'nun konseriyle başlayacak, Mudanya Kültür Sanat Derneği Türk Sanat Müziği konseri ile devam edecek.

28 Temmuz Pazar akşamı zeytin reçeli yapım atölyesi ile sürecek olan etkinlikte, en lezzetli zeytin, zeytinyağı ve zeytinyağlı yemek yarışmasının yanı sıra, halk oyunları gösterileri yer alacak. Şenlik, Balkan müziğinin genç seslerinden Gamze Matracı konseriyle final yapacak. Şenlik kapsamında kurulacak olan stantlarda üreticiler zeytinyağı, zeytin, sabun ve kozmetik ürünlerinden oluşan ürünlerin tanıtımını yapacak. 


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.