Hava Durumu

Bursa'da trafiğe '15 Temmuz' ayarı! İşte kapatılacak yollar...

Bursa Emniyet Müdürlüğü'nden 15 Temmuz demokrasi mitingi için yapılan trafik düzenlemesi hakkında açıklama yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2019 18:16
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2019 18:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da trafiğe '15 Temmuz' ayarı! İşte kapatılacak yollar...

Bursa Emniyet Müdürlüğü'nden 15 Temmuz demokrasi mitingi için yapılan trafik düzenlemesi hakkında açıklama yapıldı.

Yapılan yazılı açıklamada,

"15 Temmuz 2019 Pazartesi günü İlimiz 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanında "Demokrasi" mitingi düzenlenecektir.

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı istikameti Haşimişcan Caddesi gidiş istikametinde bulunan  Haşimişcan Caddesi Orta lambalar kavşağına kadar gidiş ve Haşimişcan Caddesi Orta lambalar kavşağından 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı istikameti geliş istikametleri her iki  yön;

Altıparmak Caddesi Varyant altından 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanına ve Haşimişcan Caddesine gidiş istikameti, 15 Temmuz 2019 günü saat:16.30' dan 16 Temmuz 2019 günü saat:05.00'a kadar ana yollar ile bağlantı yolları araç trafiğine kapatılacaktır.

Acem Reis Cami istikametinden, Haşimişcan Caddesi istikametine ve İnönü Caddesinden Haşimişcan Caddesi ve 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı istikametlerine trafik durumuna göre zaman zaman araç trafiğine kapatılacaktır.

Gençosman Kavşağından - Kent Meydanı - Uluyol Kavşağı - Hâkimiyet Kavşağının geliş ve gidiş istikameti ve Fevzi Çakmak Caddesi çıkış istikameti ise miting süresince şerit daraltma uygulanarak zaman zaman kısa süreli araç trafiğine kapatılacaktır.

ALTARNATİF GÜZERGÂHLAR

Altıparmak Caddesi- Stad Kavşağından - İzmir yoluna çıkmak isteyen sürücüler Çekirge Caddesi -  Çelik palas Lambalar -  Kükürtlü - Acemler istikametler - Ankara yoluna çıkmak isteyen sürücüler Altıparmak- İpekiş- Merinos Gençosman, ya da İnönü - Setbaşı- Yeşil istikametlerini,  İstanbul yoluna gitmek isteyen sürücüler Gençosman- İstanbul yolu istikametlerini kullanabileceklerdir.

Vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için özellikle trafiğe çıkacak olan araç sürücülerinin toplu taşıma araçlarını kullanmalarının uygun olacağı değerlendirilmektedir.

Basına ve Kamuoyuna saygı ile duyurulur." denildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.