Hava Durumu

Bursa'da trafik hayatımızdan çalıyor! Her gün 1 saat...

Bursa'daki trafik yoğunluğu, hayatımızdan da çalmaya başladı. Ajans Press'in yaptığı araştırmaya göre, Bursa'da yaşayan bir vatandaşın her gün ortalama 1 saatini trafikte geçirdiği ortaya çıktı. 

Haber Giriş Tarihi: 20.12.2017 11:02
Haber Güncellenme Tarihi: 20.12.2017 11:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da trafik hayatımızdan çalıyor! Her gün 1 saat...

Kış mevsiminin gelmesi ve yol çalışmaları, büyük şehirlerdeki trafiği daha da fazla sıkıntıya sokuyor. Medya takip kuruluşlarından Ajans Press, dünyanın en iyi ve en kötü trafiğine sahip şehirlerini inceledi. Ajansın toplu ulaşım ve haritalama uygulaması Moovit ve medyadan derlediği bilgilere göre İstanbulluların yüzde 66'sı 1 kere, yüzde 26'sı ise en az iki kere aktarma yapıyor. İstanbul'da yaşayan vatandaşlar, ortalama 19 dakika durakta bekliyor;  toplu taşıma araçlarıyla ise ortalama 12 km mesafe kat ediyor.

62 DAKİKA

Her gün trafikte geçirilen ortalama süre Ankara'da 71, Antalya'da 63, İzmir ve Bursa'da ise 62 dakika olarak hesaplandı. Bu verilere göre 6 gün çalışan bir vatandaş, İstanbul'da haftada ortalama 9 saatten fazlasını, Ankara'da 7 saatini, Antalya, İzmir ve Bursa'da ise 6 saatini trafikte kaybediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.