Hava Durumu

Bursa'da uyuşturucu operasyonu! 3 kişi tutuklandı

Osmangazi, Nilüfer ve Yıldırım'da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 12 kişiden 3'ü hakkında tutuklama kararı çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2018 12:11
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2018 12:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da uyuşturucu operasyonu! 3 kişi tutuklandı

Osmangazi'de yapılan operasyonda uyuşturucu satın almak ve bulundurmak suçundan 6 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin üzerinden 58 gram metamfetamin ile ecstasy çıktı. Şahıslara uyuşturucu maddeleri sattıkları tespit edilen M.B. ile cezaevi firarisi olan V.E.E. ise evlerine yapılan baskınla yakalandı. İkametlerde yapılan aramalarda bir miktar metamfetamin, hassas terazi ve uyuşturucu maddeleri paketlemede kullanılan şeffaf kilitli poşet ele geçirildi.

Nilüfer'de, şüphe üzerine durdurulan bir araçta ve aracın içindeki M.B., C.E. ve S.Y. isimli şahısların üzerinde arama yapıldı. Bir miktar esrar ve metamfetamin, ecstasy hap ile 1 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait çok sayıda mermi ele geçirildi.

Bir diğer operasyon ise Yıldırım'da gerçekleşti. Uyuşturucu madde ticareti yapan E.D. isimli şahsın ikametinde yapılan aramada 128 gram sentetik kannabinoid ele geçirildi.

Gözaltına alınan toplam 12 kişiden 6'sı hakkında uyuşturucu madde bulundurma ve kullanma suçundan adli işlem yapılırken, M.B., E.D. ve V.E.E. ise uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapmak suçundan çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.