Hava Durumu

Bursa'da uyuşturucu yuvasına baskın: 7 gözaltı

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde gelen bir ihbarla harekete geçen emniyet ekipleri bir eve baskın düzenledi. Evde uyuşturucu maddeler ve aparatlar ele geçirilirken 7 kişi gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2019 15:29
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2019 15:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da uyuşturucu yuvasına baskın: 7 gözaltı

Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesi Millet Mahallesi'nde bir evde uyuşturucu ticareti yapıldığı ve evde oturanların aynı zamanda uyuşturucu kullandıklarını fark eden vatandaş durumu polise bildirdi. İhbarı değerlendiren Yıldırım Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri söz konusu eve baskın yaptı. Baskında evde bulunan U.K., S.Ç., E.K. ve B.K. isimli 4 kişiyi gözaltına alan ekipler, evde yaptıkları aramalarda bir miktar metamfetamin, bir miktar salvia ve uyuşturucu madde kullanmaya yarayan 6 adet aparat ele geçirdi. Şahısların üzerini arayan ekipler B.K. isimli kadın ile E.K.'nin üzerinden de uyuşturucu madde ele geçirdi. 

Ekipler evde arama yaparken kapının önünde duran bir araçtan şüphelenen polis, aracı durdurmak istedi. Polisi fark eden araç sürücüsü 'dur' ihtarına uymayarak kaçınca SÖS ekipleri aracın peşine düştü. Kısa süre sonra yakalanan araçta bulunan S.Ö., Ç.B. ve E.T. isimli 3 kişiyi aşağıya indiren ekipler hem şahısların üzerini hem de aracın içini didik didik aradı. Şahısların uyuşturucu kullanılan evdeki diğer şahıslarla iletişim halinde olduklarını tespit eden ekipler araçtaki şüphelilerin üzerinden 1 tabanca ve bir miktar da uyuşturucu ele geçirdi. 

Yapılan çalışmalar neticesinde gözaltına alınan 7 kişi ilk işlemleri için emniyete götürüldü. Buradaki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen 7 kişi adli kontrol şartıyla serbest kaldı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.