Hava Durumu

Bursa'da uyuşturucuya geçit yok! 9 kişi gözaltına alındı

Bursa Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 9 şahıs yakalandı. Şahısların adreslerinde yapılan aramalarda uyuşturucu maddeler ele geçirildi.

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2018 15:25
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2018 15:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da uyuşturucuya geçit yok! 9 kişi gözaltına alındı

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan şahısların yakalanmasına yönelik farklı adreslerde yapılan eş zamanlı operasyonlarda, 3 kişi yakalandı. Yakalanan şüphelilerin evlerinde ve araçlarında yapılan aramalarda, bir miktar sentetik kannobinoid ile bir miktar metamfetamin maddeleri ele geçirildi.

Konuyla alakalı olarak daha sonra yapılan fiziki takipler sonucunda uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yaptıkları tespit edilen D.B, A.E, G.K, A.A, K.İ ve E.A isimli şahıslar da gözaltına alındı. Şahısların üzerlerinde, araçlarında ve ikametlerinde yapılan aramalarda; 100 gram metamfetamin,900 gram esrar ve bir miktar sentetik kannobinoid ele geçirildi.

Düzenlenen operasyonlar neticesinde yakalanan 9 şahıstan 3' ü hakkında "Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak bulundurmak"  suçundan adli işlem yapıldı.  "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak" suçundan adli makamlara sevk edilen K.İ, A.A, A.E isimli şahıslar tutuklandı. E.A isimli şahsın ise adli mercilerdeki işlemleri devam ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.