Hava Durumu

Bursa'da uzun zamandır hamile eşini arıyordu! Bulduğunda kurşun yağdırdı...

Bursa'da yaşayan ve uzun zamandır haber alamadığı hamile eşini, Kayseri'de başka bir erkekle gören şahıs ikisine de kurşun yağdırdı. Kadın olaydan yaralı kurtulurken, Mohammet Fakiri hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2019 16:11
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2019 16:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da uzun zamandır hamile eşini arıyordu! Bulduğunda kurşun yağdırdı...

Edinilen bilgiye göre olay, dün Osman Kavuncu Mahallesi Ersu Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Bursa'da yaşayan B.D. (39), aylardır haber alamadığı hamile eşi G.D.'nin (29) Kayseri'de olduğunu öğrendi.

G.D.'yi takip eden B.D., eşini Afgan uyruklu Mohammet Fakiri'yle (25) yürürken gördü. B.D. üzerinde taşıdığı tabanca ile G.D. ve Muhammed Fakiri'ye kurşun yağdırdı. Olayın ardından çevredekilerin durumu bildirmesiyle olay yerine çok sayıda 112 ve polis ekibi sevk edildi. Polis çevrede geniş güvenlik önlemi alırken sağlık ekipleri de yaralıları ambulansla Şehir Hastanesi'ne kaldırdı.

Yaralılardan Muhammet Fakiri, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, vücuduna 6 kurşun isabet ettiği öğrenilen G.D.'nin ise tedavisinin sürdüğü bildirildi. Olayın ardından çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, otomobil ile olay yerinden kaçan B.D.'yi yakalayarak gözaltına aldı. 



"Pişmanım" 

B.D.; emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi. Burada; kendisini takip eden basın mensuplarına "pişmanım" dedi. 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.