Hava Durumu

Bursa'da vahşet! Kedinin 4 ayağını kesip yol kenarına attılar...

Bursa'da kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, bir kedinin 4 ayağını kesip öldürerek yol kenarına attı. Sokak hayvanlarına su ve mama vermek için dışarı çıktığı sırada vahşetle karşılaşan bölge sakini Nermin Kılıçarslan, sorumluların bulunup cezalandırılması için yetkililere çağrı yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2020 16:54
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2020 16:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da vahşet! Kedinin 4 ayağını kesip yol kenarına attılar...

İsmail ARSLAN

Olay, saat 14.00 sıralarında Mudanya ilçesine bağlı Mürsel Mahallesi Eğitim Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, her gün sokak hayvanlarına mama ve su veren bölge sakinlerinden Nermin Kılıçarslan, yine aynı amaçla evinden dışarı çıktı. Beslediği kedilerin sayısındaki eksikliği fark eden Kılıçarslan, cadde üzerinde diğer kedileri aramaya başladı. Kılıçarslan, birkaç dakikalık yürüyüşün ardından 4 ayağı kesilip yol kenarına atılmış bir kedinin cesediyle karşılaştı. Karşılaştığı manzara karşısında dehşete düşen Kılıçarslan, durumu jandarmaya ve belediye yetkililerine bildirdi.

DEHŞETE KAPILDIM

Konuyla ilgili açıklama yapan Kılıçarslan, "Hayvanları beslemeye çıktığımda bazı kedilerin gelmediğini fark ettim ve dolaşmaya başladım. Biraz yürüdükten sonra vahşi görüntüyle karşılaştım, dehşete kapıldım. Bedeni daha sıcaktı. Hemen durumu ilgili kişilere aktardım. Şikayetimi CİMER'e de ilettim. Bu katliamı gerçekleştiren kim ya da kimlerse cezalandırılsın, yapanın yanına kalmasın. Artık hayvan katliamları son bulsun" dedi.

BÖLGEDE KAMERA YOK

Kılıçarslan, bölgedeki ormanlık alanda da yaklaşık 4 gün önce acı acı bağıran hayvan sesleri duyduğunu belirterek, benzer olayların yaşandığından endişe ettiğini dile getirdi. Kılıçarslan, "Bölgemizde güvenlik kameraları yok. Dolayısıyla bu tür olayları açığa çıkarma konusunda yetersiz kalıyoruz. Güvenlikle ilgili taleplerimiz oldu ancak henüz çözüme kavuşturulamadı. Yıl olmuş 2020, biz şuan bu katliamı kimin gerçekleştirdiğini kameralar olmadığı için tespit edemiyoruz. Ayrıca bölgede eğitim yuvaları var, çocuklarımız var. Güvenlik kamerası sorununun biran evvel çözülmesini istiyoruz" diye konuştu.

GÜVENLİK SORUNU YAŞIYORUZ

Mürsel Mahallesi Muhtarı Mehmet İlhan da herhangi bir kamera, MOBESE olmadığından dolayı güvenlik sıkıntısı yaşadıklarını, bölgeye MOBESE kamera takılmasını istediklerini dile getirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.