Hava Durumu

Bursa'da vatandaşı sokağa döken olay! Peşinden koşarak kovaladılar ama...

Bursa'da bir gün arayla dört evi soyan ve toplam 20 bin liralık altın ve para çalan hırsız, mahalleliyi ve polisi peşine takarak kayıplara karıştı.

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2019 10:15
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2019 10:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da vatandaşı sokağa döken olay! Peşinden koşarak kovaladılar ama...

Olay, geçen hafta bir gün arayla Osmangazi'ye bağlı Çukurca Mahallesi'nde meydana geldi. Akşam vatandaşların evlerinde bulunduğu saatlerde hırsızlık yaptığı öğrenilen şahsın son hali bir evde bulunan güvenlik kamerasına yansıdı. Hırsız, gireceği evin önüne gelip, güvenlik kamerasını fark edince geri dönüp kayıplara karıştı. Daha evvel de girdiği evlerden toplam 20 bin liralık altın ve para çaldığı öğrenilen zanlı, ertesi akşam farklı bir eve geldi. Hırsız, ev sahiplerinin bulunduğu sırada çelik kapıyı açmaya çalıştı fakat başarılı olamayınca yan tarafta bulunan mutfak camını demir levyeyle kanırtıp içeri girerek kimlik ve kartların olduğu çantayı alıp kaçtı.

Bu sırada durumu fark eden ev sahipleri arkasında koşmaya başlayınca, diğer mahalle sakinleri de hırsızın peşinden koşarak tarlalarda kovalamaya başladı. Bu sırada olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, hırsız karanlıkta kayıplara karıştı.

Olayla ilgili açıklama yapan ev sahibi Barış Sürür, "Bizim mahallemizde yaşanan bu dördüncü hırsızlık vakası. İlk komşumuzun evine girdi, iki gün geçmeden ablamın evine girdi. Biz hırsızı takip etmeye başladık, fakat gene aynı şekilde mahallemizde bulunan başka bir arkadaşımızın evine girdi. Derken bizim başımıza geldi. Ben eve girdim, saat 10.30 sıralarıydı, sonra bu geldi. Evde dört kişiydik. İlk bahçenin arka tarafında atlayarak avluya geliyor. Burada çelik kapıyı yokluyor, fakat açamayınca mutfak camına yöneliyor ve oradan girip içerisinde kimlik ve evrakların bulunduğu çantayı alıp kaçıyor. Girdiği dört evden toplam 20 bin liralık altın ve para almış" dedi.

Polis, eşkali belirlenen hırsızı yakalamak için geniş çaplı arama başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.