Hava Durumu

Bursa'da vatandaşların yüzünü güldüren uygulama! Tüm Türkiye'ye örnek

Bursa Gemlik Belediyesi, vatandaşların olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi için duraklara klima yerleştirmeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2018 17:00
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2018 17:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da vatandaşların yüzünü güldüren uygulama! Tüm Türkiye'ye örnek

Toplu ulaşım güzergâhlarında bulunan durakların sayısını artırmak için çalışmalarını sürdüren Gemlik Belediyesi, duraklarda otobüs bekleyen vatandaşların yaz ve kış aylarındaki olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi için kapalı duraklar yerleştiriyor. Klimalı durakların etrafı tamamen camdan oluşurken, içerisinde oturma alanı, ayakta, engelli bekleme alanı, klima ve bilgilendirme panosu bulunuyor. Klimalı duraklar ayrıca engelli vatandaşların kullanımına uygun tasarımıyla da dikkat çekiyor. 

Son olarak Ahmet Dural Meydanı ile işçilerin yoğun olarak kullandığı İskele Meydanı'na klimalı durak yerleştiren belediye fen işleri müdürlüğü ekipleri, kentte yoğun kullanılan duraklarda klimalı durak kurmaya devam ediyor. Bu kapsamda yeni Gemlik Devlet Hastanesi girişinde bulunan ve yoğun bir şekilde kullanılan otobüs durağının bulunduğu noktaya da klimalı durak yerleştirildi.

Hastanedeki işlemlerini tamamlayıp otobüs bekleyen vatandaşların kışın soğuk havalardan etkilenmemesi için yerleştirilen klimalı durağa vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. 

Özel olarak geliştirilen klimalı durakların önümüzdeki günlerde halkın yoğun olarak kullandığı toplu taşıma araçlarını bekleme noktalarına yerleştirilmeye devam edeceği bildirildi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.