Hava Durumu

Bursa'da yakılarak işkence edilen kedi öldü!

Bursa'da kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından ağzı ve patileri yakılıp, ön dişleri kırılan kedi, tüm çabalara rağmen öldü.

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2020 14:07
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2020 14:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da yakılarak işkence edilen kedi öldü!

Olay, 28 Haziran'da Yıldırım Şükraniye Çocuk Oyun ve Dinlenme Parkı'nda meydana geldi.

Saat 18.00 sularında parkta oyun oynayan çocuklar, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin işkencesine uğradığı tahmin edilen yaralı bir kedi gördü.

Çocukların seslenmesiyle durumdan haberdar olan eski Yıldırım Belediyesi Başkan Yardımcısı Necmettin Şengül, kedinin kasıtlı olarak ağzının ve dilinin yakıldığını, ön dişlerinin de kırıldığını fark etti.

Karşılaştığı vahşetle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Şengül, "Oğluma Veterinerlik  Fakültesi'nin arattım. Cumartesi ve pazar kapalı olduklarını öğrendim. Eşimi çağırdım. İş başa düştü. Eşim ağlayarak, lanetler yağdırarak su dezenfektan ve merhem getirdi. Temizledikçe yaralarında kurtçuklar oluştuğunu gördük. Dezenfekte ettik yanık merhemi sürdük. Şırınga ile su ve süt içirdik. Gece içsin diye yanına süt bıraktık içmiş. Biraz kendine gelmiş süt içti ama sıvı mamayı uğraştığı halde yanık ağız, kırık dişlerden yiyemedi. Umarım şansı vardır ve yaşatırız. Lanet olsun hayvan düşmanlarına. İnsanı sevmeyen hayvanı hiç sevemez" diyerek duruma tepki gösterdi.

TÜM ÇABALARA RAĞMEN ÖLDÜ

Eski Yıldırım Belediyesi Başkan Yardımcısı Necmettin Şengül, 6 gün süren çabalara rağmen kedinin öldüğünü duyurdu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.