Hava Durumu

Bursa'da yangın! Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi

Bursa'da Suriyeliler, içindeki telleri almak için topladıkları lastikleri ateşe verdi. Kısa sürede büyüyen yangın büyük paniğe neden olurken bölge sakinleri, "Bunu sürekli yapıyorlar. Böyle giderse tüm mahalle yanacak" diyerek duruma tepki gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2018 18:31
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2018 18:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da yangın! Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi

Osmangazi ilçesine bağlı Alemdar Mahallesi'ndeki Tabakhane bölgesinde bulunan Suriyeliler, içindeki telleri almak için topladıkları lastikleri ateşe verdi. Kısa sürede büyüyen alevler, kontrolden çıktı. Bölge esnafının durumu ihbar etmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Gökyüzünü kaplayan kara bulutlar, kentin birçok noktasında da görüldü.

Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alınırken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

TEPKİ GÖSTERDİLER

Bölge esnafı, Tabakhane bölgesinde sık sık yangınların çıktığını belirterek, yetkilileri göreve çağırdı. Söz konusu bölgede çıkan yangınların, bir gün tüm mahalleyi kül edeceğini belirten bir vatandaş, "Burada kağıt toplayıcılığı yapan Suriyeliler, buldukları lastikleri, plastikleri ve türlü malzemeleri burada ateşe veriyor. Biz artık baş edemiyoruz. Burayı mesken edindiler. Yetkililerin çözüm bulmasını istiyoruz" dedi.

UYUŞTURUCU YUVASI

Bir diğer vatandaş ise bölgenin adeta uyuşturucu yuvası haline geldiğini söyledi. Geceleri geçerken tedirgin olduklarını ifade eden vatandaş, "Burada toplanıp uyuşturucu partileri düzenliyorlar. Mahalleli olarak tedirginiz, çocuklarımız var" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.