Hava Durumu

Bursa'da yeni yılın ilk bebeğine Dündar'dan altın

Bursa'da yılın ilk bebeğine, ilk altın Başkan Dündar'dan geldi. Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu ile Zübeyde Hanım Doğum Evi'ni ziyaret eden Dündar, Nurten ve Mesut Agaç çiftinin, Muhammed Gökay adlı bebeği ile Hülya ve Bayram Karakaş çiftinin Eymen adlı bebeğine hediyelerini vererek aileleri tebrik etti.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.2018 12:29
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.2018 12:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da yeni yılın ilk bebeğine Dündar'dan altın

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu ile birlikte ilk Çekirge Polis Merkezi'ni ziyaret eden Başkan Mustafa Dündar, görevli polislerin yeni yılını tebrik etti. Dündar, Çekirge Polis Merkezi'nin ardından Çekirge Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti. Hastane çalışanları ve hastalara karanfil dağıtarak yeni yıllarını kutlayan Dündar, tüm hastalara acil şifalar diledi. Yılın ilk dakikalarında Zübeyde Hanım Doğum Evi'ni ziyaret eden Başkan Mustafa Dündar, Nurten ve Mesut Agaç çiftinin 2017 yılının son saatlerinde doğan Muhammed Gökay adlı bebeği ile Hülya ve Bayram Karakaş çiftinin 2018 yılının ilk dakikalarında dünyaya gelen Eymen adlı bebeğine altın hediye ederek, sağlıklı ömürler diledi.

Yeni yılın ülkemiz ve milletimiz adına hayırlara vesile olmasını dileyen Başkan Dündar, "2017 yılını geride bırakırken yeni yılın hepimize sağlık, huzur, mutluluk getirmesini temenni ediyorum. 2018 yılına birtakım ziyaretler yaparak girdik. İlk olarak görevleri başındaki polislerimizin yeni yılını kutladık. Hastalarımıza geçmiş olsun diledik. 2017 yılının son bebeği ile 2018 yılının ilk bebeklerinin ziyaretine geldik. Allah, bu güzel bebekleri ailelerine bağışlasın. 2018'in umutların çoğaldığı, barış ve kardeşliğin dünyaya egemen olduğu, terör ve şiddetin son bulduğu bir yıl olmasını temenni ediyorum" dedi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.