Hava Durumu

Bursa'da yüksek sesli müzik çaldığını fark eden bekçiler, gördükleri manzaraya inanamadı!

Bursa'da otomobilinde alkol aldıktan sonra direksiyon başında sızıp kalan şahıs, bekçiler tarafından güçlükle uyandırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2019 09:34
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2019 09:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da yüksek sesli müzik çaldığını fark eden bekçiler, gördükleri manzaraya inanamadı!

Olay, merkez Yıldırım İlçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre S.K.(50) otomobili içerisinde bir süre alkol aldıktan sonra direksiyon başında sızıp kaldı. Köşk Caddesi üzerinde bir otomobilden yüksek sesli müzik çaldığını fark eden bekçiler, otomobile yaklaştığında sürücünün direksiyonda sızıp kaldığını farketti. Otomobilin kapılarını açmaya çalışan bekçiler, kapıların kilitli olması nedeniyle başarısız olunca sürücüyü uyandırmaya çalıştı.

Bekçilerin yaklaşık 20 dakikalık uğraşlarının ardından uyanan ve kucağında içki şişesi olan sürücü S.K. etrafında bekçiler ve sağlık ekiplerini görünce ilk başta aracından inmek istemedi. Ancak S.K. isimli şahıs, bekçilerin ikna etmesi sonucu aracından indi.

Yol kenarında bulunan çeşmede elini yüzünü yıkayarak ayılmaya çalışan S.K. sağlık görevlilerinin müdahalesini kabul etmedi.

Bekçilerin alkollü olduğu için aracı sürmesine izin vermediği S.K. aracı kilitleyerek evine gitmek için bekçilerden yardım istedi.

Alkollü şahsın ricasını kırmayan bekçiler, S.K.'ya eve kadar yürümesinde eşlik etti. 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.