Hava Durumu

Bursa'da yürüyüşe çıkan iki genç kabusu yaşadı! Kanlar içinde görünce...

Bursa'da gece arkadaşıyla yürüyüşe çıkan genç, karşıya geçmek istediği sırada bir aracın çarpması sonucu yaralandı. Arkadaşını kanlar içinde gören genç kız ise sinir krizi geçirdi. 

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2019 12:20
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2019 12:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da yürüyüşe çıkan iki genç kabusu yaşadı! Kanlar içinde görünce...

Kaza, gece 02.30 sularında Bursa-İzmir Yolu Mudanya Köprülü Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, inşaat işçisi Ahmet P. (25) arkadaşı Medeni T. ile hava almak için yürüyüşe çıktı. Bir süre birlikte yürüyen ikiliden Ahmet P. bir anda karşıya geçmek için hareketlenince, Mudanya ayrımına seyreden H.H.G. kontrolündeki 16 RK 309 plakalı otomobil çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle ön kaputta havalan Ahmet P., kafasını ön cama çarparak asfalta çakıldı. Yoldan geçen diğer araçlar tarafından ezilme tehlikesi yaşayan Ahmet P.'yi kanlar içerisinde yerde gören Medeni T. sinir krizi geçirdi. 

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri kanlar içerisinde yatan Ahmet P.'yi Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırarak tedavi altına aldı. Muhtemel bir kaza yaşanmaması için çevrede güvenlik tedbiri alan polis ekipleri, otomobil sürücüsü H.H.G.'yi ifadesi alınmak üzere karakola götürdü. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.