Hava Durumu

Bursa'da 'Yüzen Taşlar Heykeli yıkılıyor' iddiası! Büyükşehir'den açıklama geldi...

Bursa'da Hacivat ile Karagöz'ü simgeleyen 'Yüzen Taşlar Heykeli' çevresinde yıkım çalışması başladı. Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, 2012 yılında binlerce lira harcanarak yapılan heykelin yıkılacağı iddialarını ise yalanladı.

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2020 06:00
Haber Güncellenme Tarihi: 06.01.2020 06:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da 'Yüzen Taşlar Heykeli yıkılıyor' iddiası! Büyükşehir'den açıklama geldi...

Onuralp ÖZALP

Altıparmak'ta eski SSK binasının yerine yapılan ve sanattan çok fiyatı konuşulan, Hacivat ile Karagöz'ü simgeleyen 'Yüzen Taşlar Heykeli' çevresinde çalışma başlatıldı. Merak konusu olan çalışma sonrasında 2012 yılında binlerce lira harcanarak yapılan 'Yüzen Taşlar Heykeli'nin yıkılacağı söylentileri sosyal medyada konuşulmaya başlandı. YeniDönem gazetesinin Büyükşehir Belediyesi yetkililerinden aldığı bilgiye göre, çalışmalar kapsamında 'Yüzen Taşlar Heykeli'nin yıkılmayacak.

ŞELALE KISMI ÇÜRÜDÜ

'Yüzen Taşlar Heykeli'nin arkasında bulunan şelale kısmının çürüdüğünü ve risk oluşturduğunu belirten yetkililer, yenileme çalışmalarının kısa sürede biteceğini dile getirdi. Yetkililer, 'Yüzen Taşlar Hekeli'nin çalışmaların sonucunda daha güzel ve yeşil bir görünüme sahip olacağını söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.