Hava Durumu

Bursa'da zam kararına jet müdahale! Başkan Aktaş'tan açıklama geldi...

Bursa'nın İnegöl ilçesinde şehir içi ulaşımı sağlayan halk otobüslerinin fiyatlarına zam yapıldı.  2.40 olan tam 2.75, 1.50 olan öğrenci tarifesi 1.65 TL oldu. Katılamadığı toplantıda zam kararının alındığını belirten Başkan Aktaş, yarından itibaren eski fiyatın geçerli olacağını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2018 09:39
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2018 09:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da zam kararına jet müdahale! Başkan Aktaş'tan açıklama geldi...

İnegöl'de toplu ulaşımı sağlayan İnegöl Ulaşım A.Ş'nin Ukome'ye yaptığı zam talebi kabul edildi. Toplu taşıma ücretlerine yapılan zam dün itibariyle yürürlüğe girdi. Sabah okula ve işe gitmek için toplu taşıma araçlarına binen vatandaşlar zamlı tarifeyle güne karşılaştı.

Daha önce 2 lira 40 kuruş olan tam 2 lira 75 kuruşa, 1 lira 50 kuruş olan öğrenci tarifesi ise 1 lira 65 kuruşa çıkartıldı.

AKTAŞ'TAN MÜDAHALE GELDİ

Tepki gören zam kararının ardından Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'tan müdahale geldi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan Aktaş, "Bursa'mızda hemen her konuda indirimler yaptığımız bir dönemde İnegöl şehiriçi ulaşıma Ukome tarafından (katılamadığım toplantıda) yapılan %14,5 zam geri alınmıştır. Gerekli düzenleme yapılacak ve yarın sabahtan itibaren eski fiyat geçerli olacaktır" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.