Hava Durumu

Bursa'da zehir operasyonu nefes kesti!

Bursa'da narkotik polisi tarafından 4 adrese baskın düzenlendi, 6 kişi gözaltına alındı. Narkotik köpeklerinin de katıldığı operasyonda kapıyı açmakta direnen ev sahiplerinin evlerine kapı kırılarak girildi.

Haber Giriş Tarihi: 02.02.2018 12:39
Haber Güncellenme Tarihi: 02.02.2018 12:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da zehir operasyonu nefes kesti!

Bursa Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler 4 adrese baskın düzenledi. Soğanlı ve Çukurca mahallelerinde 4 ayrı adrese eş zamanlı baskın düzenledi. Baskına çok sayıda polis memurunun yanı sıra eğitimli narkotik köpekleri de katıldı. Baskında kapıyı açmakta direnen ev sahiplerinin evlerine kapı kırılarak girildi. Yapılan baskınlarda uyuşturucu sattıkları tespit edilen Ö.Ş., G.S. ve Y.K. gözaltına alınırken, 3 tabanca, 100 gram sentetik kannobinoid, metanfetamin ve tabancalara ait çok sayıda fişek ele geçirildi.

İLLER ARASI ZEHİR TACİRLİĞİ

Öte yandan Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, İstanbul'dan Bursa'ya uyuşturucu madde getirileceği yönünde alınan ihbar neticesinde bir operasyon daha düzenledi. Plakası alınan aracı durduran ekipler araçta 60 gram metanfetamin, 1 adet hassas terazi ve 120 adet tabanca fişeği ele geçirilirken, araçta bulunan C.D. E.A.T. ve N.D.'yi de gözaltına alındı.

Yapılan 2 baskında toplam 6 şahıs gözaltına alındı. Zanlılar emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.