Hava Durumu

Bursa'da zehir tacirlerine ağır darbe

Bursa polisi kısa süre önce uygulamaya "Whatsapp Narko-Tem İhbar Hattı"na gelen ihbarlar ve narkotimlerin yaptıkları yoğun istihbari çalışmalar sayesinde zehir tacirlerine göz açtırmıyor. Son olarak gerçekleşen operasyonlar neticesinde yakalanan 83 kişiden 26'sı gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2017 14:32
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2017 14:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da zehir tacirlerine ağır darbe

Bursa polisi il genelinde zehir tacirlerine şok baskınlar düzenleyerek, uyuşturucuyla mücadelesini sürdürüyor. Son günlerde gerçekleşen,  Özel Harekat, Asayiş ve Çevik Kuvvet ekiplerinin de destek verdiği operasyonlar ve huzur uygulamalarında,83 kişi yakalanarak, 26'sı örgüt kapsamında uyuşturucu ticareti yapmak suçundan gözaltına alınıp adliyeye sevk edildi.

EMNİYET MÜDÜRÜ OSMAN AK BİZZAT TAKİP ETTİ

Narkotik köpeklerinin de kullanıldığı operasyonlarda, çok sayıda adrese eş zamanlı baskınlar yapıldı. Ekipler, 39 farklı noktada arama yaptı. Sokak araları, park, bahçe ve okul çevrelerinde dolaşan şüpheli kişilerin GBT sorgusu yapıldı, üstleri arandı. Bursa İl Emniyet Müdürü Osman Ak'ın bizzat yürüttüğü uygulamalar ve operasyonlar sonucunda, 150 gram metamfetamin, 200 gram bonzai, çok sayıda çıkılanmış satışa hazır esrar maddesi ile 5 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait çok sayıda fişek ele geçirildi. İl genelinde 39 ayrı noktada yapılan uygulamada, 4 bin 206 şahsın GBT sorgusu yapıldı. Bin 457 araç kontrol edilip bunlardan 8'i trafikten men edildi.

Öte yandan, Bursa İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şehrin huzuru ve güveni için bu tip uygulamaların artırılarak devam edeceği öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.