Hava Durumu

Bursa'da zehir tacirlerine şok baskın! Polisler tepelerine bindi

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekibi tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, 7 kişi gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2019 18:10
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2019 18:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da zehir tacirlerine şok baskın! Polisler tepelerine bindi

Bursa'da birçok adrese yapılan eşzamanlı uyuşturucu operasyonunda,  "Kullanmak İçin Uyuşturucu Madde Satın Almak veya Bulundurmak" suçundan  3 şahıs gözaltına alındı. Yakalanan şüphelilerin üzerlerinde ve araçlarında yapılan aramalarda; bir miktar esrar ve metamfetamin ele geçirildi.

Başka bir uyuşturucu operasyonunda ise,  "uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti" yaptıkları tespit edilen U.K., M.D.N., M.E. ve H.I. isimli şahıslar gözaltına alındı. Şahısların üzerlerinde, araçlarında ve ikametlerinde yapılan aramalarda; satışa hazır 13 adet, metamfetamin, satışa hazır halde paketlenmiş bir miktar esrar, bir miktar ecstasy tablet, uyuşturucu veya uyarıcı madde paketlemek ve kullanmak için hazırlanan aparatlar ele geçirildi.

Yapılan operasyonlar neticesinde yakalanan 7 şahıstan 3'ü hakkında "kullanmak için uyuşturucu madde satın almak veya bulundurmak" suçundan adli işlem yapıldı.

M.D.N., M.E.  H.I. ve U.K. isimli şahıslar "uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak" suçundan haklarında hazırlanan tahkikat evrakları ile birlikte adli makamlara sevk edildi. U.K. isimli şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.