Hava Durumu

Bursa'da zeytinlik cinayetinde bir kişi tutuklandı

İznik'te 3 gün önce silahla vurularak hayatını kaybeden 25 yaşındaki Hüseyin Koç cinayetinde şüpheli olarak gözaltına alınan 3 kişiden biri tutuklandı, 2 kişi de adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Haber Giriş Tarihi: 30.12.2017 08:11
Haber Güncellenme Tarihi: 30.12.2017 08:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da zeytinlik cinayetinde bir kişi tutuklandı

İddiaya göre Hüseyin Koç (25), kız arkadaşı ile buluşmak için arkadaşı E.C.(26) ile Belediye Mezbahane yolu Karataş Mevkisi'nde bulunan bir zeytinliğe gitti. Hüseyin Koç, kız arkadaşını beklerken kimliği belirsiz iki kişinin saldırısına uğradı. Koç, yaşanan arbede esnasında, silahla vurularak ağır yaralandı.  Hüseyin Koç'un arkadaşı E.C.'ye de saldıran zanlılar olay yerinden kaçtı. Hüseyin Koç, ambulansla İznik Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

Olaya karıştıkları öğrenilen aynı aileden 6 kişi Gemlik'te yapılan operasyonda gözaltına alınmışlardı. Aile fertleri, İznik İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde 2 gün süren polis sorgusunun ardından yoğun güvenlik önlemleri altında mahkemeye sevk edildi. Zanlılardan C.U (16) cinayetten tutuklandı. Baba Y.U ve ağabey O.U adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. C.U'nun cinayeti namus meselesi yüzünden işlediğini itiraf ettiği öğrenildi.

CEP TELEFONU MESAJI ELE VERDİ

İddiaya göre Hüseyin Koç, S.U ile 2 yıldır gönül ilişkisi yaşıyordu. C.U, tesadüfen ablasının cep telefonun da mesajları gördü. Koç'a aynı telefondan ablası adına mesaj atarak Karataş mevkiindeki zeytinlikte buluşma teklif etti. Koç'ta buluşmayı kabul etti. Arkadaşı Eşref C'yi de yanına alarak buluşma noktasına gelen Koç, karşısında kız arkadaşının ailesini gördü. C.U belindeki tabancayı çekerek Koç'a bir el ateş etti.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.