Hava Durumu

Bursa'da zihinsel engelli kızdan 6 gündür haber alınamıyor!

Bursa'nın Karacabey ilçesinde yaşayan zihinsel engelli 16 yaşındaki Zerda Çalışkan'dan 6 gündür haber alınamıyor. Gçzleri kapıda bir haber bekleyen genç kızın ailesi, "Görenler ya da duyanlar insanlık namına haber versin" dedi. 

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2019 15:51
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2019 15:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da zihinsel engelli kızdan 6 gündür haber alınamıyor!

Karacabey Hamidiye Mahallesi 12 Sokak'ta oturan Semra ve Erkan Çalışkan çiftinin 16 yaşındaki yüzde 50 zihinsel engelli olan kızları Zerda Çalışkan'ın 6 gündür kayıp olduğu öğrenildi. Acılı anne ve baba, şu ana kadar hiçbir ize ulaşamadıkları kızlarının bir an önce bulunmasını isterken, "Görenler ya da duyanlar insanlık namına bizlere haber versin" dedi. 

Son olarak geçtiğimiz hafta sonu Sığırönü'nde görülen Zerda Çalışkan'ın kaçırılmış olabileceğini söyleyen anne Semra Çalışkan, "Kızım yüzde 50 zihinsel engelli olmasına rağmen daha önce hiç kaybolmamıştı. Kendisinden 6 gündür haber alamıyoruz. Allah korusun başına bir şey gelmesinden endişe diyoruz. Kızım kaçırılmış da olabilir. Polise de haber verdik. Canım kızım Zerda'yı gören veya nerede olduğunu bilenler insanlık namına 155 Polis İmdat hattına ya da 0 536 051 62 36 numaralı telefona haber versin" şeklinde konuştu. 


Kimseyle bir husumetlerinin olmadığını belirten baba Erkan Çalışkan ise "Geçen haftadan bu yana tedirginlik içindeyiz. Ne yapacağımızı bilmiyoruz. İlgili ve yetkili her birime haber verdik. Bir an önce kızımın bulunmasını istiyorum" dedi. 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.