Hava Durumu

Bursa dahil 4 ilde şok operasyon! 15 ayrı suçtan yakalandılar

Kırklareli, Bursa, Tekirdağ ve İstanbul'da, çıkar amaçlı silahlı suç örgütü kurmak ve yönetmek iddiasıyla gözaltına alınan 26 şüpheliden 15'i adliyeye sevk edildi.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2018 13:26
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2018 13:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa dahil 4 ilde şok operasyon! 15 ayrı suçtan yakalandılar

Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde, İl Emniyet Müdürülüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince geçtiğimiz gün yürütülen çalışmada, "suç örgütü kurmak ve yönetmek", "örgüte yardım ve yataklık etmek", "kasten yaralama", "gasp", "tehdit", "genel güvenliğin tehlikeye sokulması", "kasten öldürmeye teşebbüs", "ateşli silahlarla tehdit ve hakaret", "kumar oynanması için yer ve imkan sağlanması" gibi 15 ayrı suça karıştıkları iddiasıyla Kırklareli, Bursa, Tekirdağ ve İstanbul'da, gözaltına alınan 26 şüpheliden 15'inin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Kırklareli Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye getirildi.

Kırklareli merkezli 4 ilde "çıkar amaçlı silahlı suç örgütü kurmak ve yönetmek" iddiasıyla 26 şüpheli geçtiğimiz gün düzenlenen operasyonda gözaltına alınmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.