Hava Durumu

Bursa'daki AVM'de Rona izdihamı!

Bursa Narkotik polisinin, uyuşturucu madde ile mücadeleye yönelik vatandaşları bilgilendirmek bir AVM'de düzenlediği nokta uygulaması yoğun ilgi çekti. Narkotik köpeği Rona özellikle çocukların gönlünü fethetti.

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2018 17:41
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2018 17:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'daki AVM'de Rona izdihamı!

Bursa Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu ile mücadele kapsamında vatandaşı bilinçlendirmek amacıyla düzenledikleri narko nokta uygulaması yoğun ilgi çekti. Çok sayıda polisin görev aldığı etkinlikte motosikletli polisler ve eğitimli narkotik köpekleri de yer aldı.

Özellikle köpeklerin yoğun ilgi gördüğü uygulamada vatandaşa emniyet tarafından hazırlanan broşürler dağıtılarak gençler uyuşturucu ile mücadele konusunda uyarıldı. 

Bursa'da bir AVM'de yapılan uygulamada konuyla ilgili slayt gösterileri izletildi. Görevli polis memurları vatandaşları madde ile mücadele konusunda uyararak destek isterken narkotik köpeği Rona da stantta durdu.

Özellikle çocukların yoğun ilgi gösterdiği Rona sevimli hareketleri ile bütün dikkatleri üzerine çekti. Rona ile fotoğraf çektiren çocuklar daha sonra motosikletlere bindi. Narkotik polisi gün boyunca stantta durarak vatandaşları ağırladı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.