Hava Durumu

Bursa'daki deniz otobüsünde nefes kesen operasyon!

Zehirle mücadelede başarılı operasyonlar gerçekleştiren Bursa Narkotik polisi bir ilke imza atarak İstanbul'dan Bursa'ya gelen deniz otobüslerinde arama yaptı. Aramalara narkotik köpeği Rona'da katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2018 11:16
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2018 11:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'daki deniz otobüsünde nefes kesen operasyon!

Bursa İl Emniyet Müdürü Osman Ak'ın göreve gelmesi ile birlikte ivme kazanan uyuşturucuyla mücadelede daha önce Türkiye'de hiç yapılmamış uygulamalar yapılmaya başlandı. Havaalanından sonra şimdilerde de zehir tacirlerinin deniz yollarını denetleyen ekipler, şehre uyuşturucu madde sokulmaması için üstün çaba harcıyor. Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri, son 2 aydır belli aralıklarla Bursa'nın Mudanya ilçesine bağlı Güzelyalı Mahallesi'ndeki deniz otobüsü seferlerinde arama yapmaya başladı.

Güzelyalı ve Mudanya merkezde iki deniz otobüsünde arama yapan ekipler şüpheli gördükleri vatandaşların üstlerini ve arabalarını aradı. Uygulamaya çok sayıda narkotik polisinin yanı sıra motorlu polisler ve narkotik köpeği Rona'da katıldı. Herhangi bir uyuşturucu maddeye rastlanmazken yetkililer denetimlerin devam edeceğini ve Bursa'da uyuşturucu ticaretini en aza indirmek için bütün imkanların kullanılacağını belirtti.

,

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.