Hava Durumu

Bursa'daki fabrika alev alev yandı! 2 kişi ölümden döndü

Bursa'da bir palet fabrikasında çıkan yangın güçlükle kontrol altına alındı. Alevlerin, fabrikanın yakınında bulunan benzin istasyonuna sıçramadan söndürülmesi büyük bir faciayı önledi.

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2018 14:02
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2018 14:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'daki fabrika alev alev yandı! 2 kişi ölümden döndü

Karacabey-Bandırma karayolunda Fırat Berak'a ait olduğu öğrenilen palet fabrikasında gece saat 02.00 sıralarında bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri fabrikada yatılı kaldığı öğrenilen 2 işçiyi kurtarmak için seferber oldu. Fabrikadan çıkarılan ve dumandan etkilenen işçiler ambulansla Karacabey Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı.

Yaklaşık 3 saat boyunca yangını söndürmek için uğraşan itfaiye ekipleri, rüzgârın da etkisiyle yükselen alevleri güçlükle kontrol altına aldı. Fabrika sahibi ve yakınları da olay yerine gelerek, yangının daha da büyümemesi için paletleri uzaklaştırdı. Alevlerin, fabrikanın yakınında bulunan benzin istasyonuna sıçramadan kontrol altına alınması büyük bir faciayı önledi. Yangın sonucu fabrika kullanılamaz hale geldi.

Karacabey İlçe Emniyet Müdürü Arif Günal da çalışmaları yakından takip etti. Yangının çıkış sebebi ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.