Hava Durumu

Bursa'daki hamam faciasında hayatını kaybeden doktor gözyaşlarıyla defnedildi

Bursa'nın Kestel ilçesindeki hamamda karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybeden doktor Osman Onay son yolculuğuna uğurlandı. 

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2018 15:14
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2018 15:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'daki hamam faciasında hayatını kaybeden doktor gözyaşlarıyla defnedildi

Olay önceki gün Kestel'in Vani Mehmet Mahallesi'nde sabah saatlerinde bir hamamda meydana geldi. Aralarında bir operatör doktorun da bulunduğu 4 kişi, hamamın iç kesiminde yıkanmaya başladı. Hamamda suyu ve içerisini ısıtmak için yakılan kazandan lodosun etkisiyle içeri dolan karbonmonoksit gazı 4 kişiyi zehirledi. İçeride hamam görevlisi tarafından baygın halde bulunan Op. Dr. Osman Onay, Harun Atalay, Ahmet Faruk Doğan ve Habip Doğan, 112 ambulanslarıyla Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kestel'de esnaf olduğu öğrenilen Habip Doğan ve Doktor Osman Onay yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 

Habip Doğan dün toprağa verilirken, Osman Onay da bugün Kestel Merkez Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından ilçe kabristanına defnedildi. Doktor Onay'ın caminin karşısında bulunan muayenehanesinde tek başına yaşadığı ve her pazar sabah erken saatlerde hamama gittiği öğrenildi. 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.