Hava Durumu

Bursa'daki hastanede çıkan yangınla ilgili açıklama geldi!

Bursa Dörtçelik Ruh Hastalıkları Hastanesi'nde çıkan yangınla ilgili açıklamada bulunan Başhekim Vekili Uzm. Dr. Sinan Korukluoğlu, kimsenin hayati tehlikesinin olmadığını belirtti. Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan ise, "Tedbir amaçlı ambulanslarımızı kriz koordinasyon merkezi dahilinde tutuyoruz. Endişe edilecek bir şey yok" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2018 13:01
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2018 13:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'daki hastanede çıkan yangınla ilgili açıklama geldi!

Yangın, merkez Nilüfer ilçesi Kurtuluş Mahallesi'nde bulunan Bursa Dörtçelik Ruh Hastalıkları Hastanesi'nin yemekhane bölümünün çatı katında meydana geldi. 112 hasta kapalı spor salonuna tahliye edildi. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Hastane Başhekim Vekili Uzm. Dr. Sinan Korukluoğlu, "Yangın sebebini henüz bilmiyoruz. Çatıdan başlayan bir yangın. Dumandan etkilenen hastalarımız yok. 112 hastamız kapalı spor salonuna tahliye edildi. Sağlık riski olan bir hastamız yok. Yangının sebebi konusunda bir şey söylemek için erken, bizim konumuz değil. Gerekli kişiler çalıştıktan sonra bilgi verecektir. Hiçbir hastamızın hayati tehlikesi, sağlık riski yok. Sağlık görevlilerimiz takip ediyorlar" dedi.

Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan da, "Her ihtimale karşı ambulanslarımızı kriz koordinasyon merkezi dahilinde tutuyoruz. Endişe edilecek bir şey yok. İçerideki hastalarımızın tamamını spor salonuna almış bulunmaktayız. 112 hastamız var. Tamamı kontrol altında. Klima santrallerine yakın bir bölgedeydi, yangının sebebiyle ilgili de araştırmalar devam ediyor" diye konuştu.

Yangını söndürme çalışmaları devam ediyor...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.