Hava Durumu

Bursa'daki hastanede dehşet saçan sanık hakim karşısında!

Bursa Yüksek İhtisas Araştırma Hastanesi'nde görev yapan tıbbi sekreter Arzu Özkan'ı silahla yaralayan emekli polis hakim karşısına çıktı. Sanık ifadesinde "Arzu'yu çok seviyorum. İlişkimiz süresince kendisine bir fiske dahi vurmadım" diyerek tahliyesini talep etti.

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2017 12:10
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2017 12:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'daki hastanede dehşet saçan sanık hakim karşısında!

Şubat ayında İhsaniye semtinde Yüksek İhtisas Araştırma Hastanesi'nin Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği'nde meydana gelen olayda, tıbbi sekreter Arzu Özkan (45), görevi sırasında yanına gelen emekli polis Orhan B. (47) ile tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi ile belinden silahını çıkaran Orhan B., herkesin gözü önünde Arzu Özkan'a ateş etti. Kanlar içinde yere yığılan kadın, hem en tedavi altına alındı. Orhan B., ise olay yerinde gözaltına alınıp tutuklandı.

"BİR FİSKE DAHİ VURMADIM"

Bursa 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan hakkında müebbet hapis cezası talebiyle dava açılan sanığın yargılanmasına devam edildi. Mahkemede olaydan dolayı pişmanlık duyduğunu belirten sanık, "Arzu'yu çok seviyorum. 2.5 yıllık arkadaşlığımız süresince kendisine bir fiske dahi vurmadım. Olay günü kendimde değilim. Maksadım onu öldürmek değildi. Çok üzgünüm. Tahliyemi istiyorum" dedi.

Sanık daha önceki ifadelerinde Arzu Özkan ile sanal bir arkadaşlıklarını olduğunu, sosyal medyaya çok fazla fotoğraf yüklediğini belirtti. Özkan'ın açık giyindiğini ve bu nedenle sık sık sorun yaşadıklarını da söyleyen sanık, "Bu konuda kendisini defalarca uyardım, fakat beni dinlemedi" şeklinde konuştu.

Şahitlerin dinlenmesinin ardından mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verip, duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.