Hava Durumu

Bursa'daki huzurevinde mutlu bir birlikteliğe 'evet' dediler

Bursa Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi sakinlerinden 69 yaşındaki Hasibe Burkhardt ile 75 yaşındaki Salih Mergen, düzenlenen törenle evlendi. Sevmenin yaşı olmadığını söyleyen Mergen, huzurevinde mutlu bir beraberlik yaşadıklarını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2018 19:20
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2018 19:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'daki huzurevinde mutlu bir birlikteliğe 'evet' dediler

Yaklaşık iki yıldır huzurevinde kalan Mergen ile 6 ay önce Almanya'dan gelen Burkhardt'ın arkadaşlığı kısa sürede evliliğe uzandı. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, İkinci baharlarını birlikte yaşamaya karar veren çiftin nikahını huzurevinde kıydı. Bozbey, çifte sağlıklı ve mutlu bir ömür diledi. Bozbey'in eşi Seden Bozbey de imzaların atılmasının ardından evlilik cüzdanını Burkhardt'a verdi. Çift, nikah töreninin ardından pasta kesti ve dans etti.

"SEVMENİN YAŞI YOK"

Burkhardt, eşiyle bundan sonra da huzurevinde yaşamaya devam edeceklerini söyledi. Çok mutlu ve huzurlu olduklarını dile getiren Burkhardt, "Burayı evimiz olarak kabul ettik. Çalışanların ilgi ve alakası bize tam bir aile ortamı sunuyor. Geçen yıl Almanya'dan buraya yerleştim. Salih Bey ile tanıştım ve evlilik kararı aldık. Ardından nişanımızı yaptık ve bugün de evlendik" dedi. Mergen ise huzurevinde mutlu bir beraberlik yaşadıklarını vurguladı.

Eşiyle tanıştıktan sonra ikinci bahara adım atmaya karar verdiklerini anlatan Mergen, "Dilerim buradan daha nice mutlu çiftler çıkar. Sevmenin yaşı yok. Aldığımız bu karardan çok memnunuz. Aile fertlerimiz de çok uzaklardan gelerek bu mutluluğumuzu paylaştı." diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.