Hava Durumu

Bursa'daki İYİ Parti standında yaşanan kavgaya ilişkin MHP'den açıklama geldi

Bursa Emirsultan Meydanı'nda dün akşam İYİ Partililer ile bir grubun arasında çıkan ve 6 kişinin yaralandığı kavgayla ilgili MHP Bursa İl Başkanlığı'ndan açıklama geldi. Olayın MHP ve ülkücülerle hiçbir ilgisinin bulunmadığı belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2018 18:46
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2018 18:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'daki İYİ Parti standında yaşanan kavgaya ilişkin MHP'den açıklama geldi

Dün akşam Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesine bağlı Emirsultan Meydanı'nda seçim standı kuran İYİ Partililer ile bir grup vatandaş arasında kavga çıkmış, taş, sopa ve sandalyelerin havada uçuşmuştu. Polis ekipleri havaya ateş ederek kavgayı yatıştırmış 6 kişi de yaralanmıştı. Yaşanan bu hadiseden sonra Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bursa İl Başkanlığı konu ile ilgili yazılı açıklama yaptı.

MHP Bursa İl Başkanı Kurtuluş Coşkun imzalı açıklamada yaşanan saldırı ile MHP'nin ve ülkücülerin hiçbir alakası bulunmadığı söylendi. MHP Bursa İl Başkanlığının açıklaması şöyle:

"Şehrimiz, Yıldırım İlçesi Emirsultan Meydanı'nda dün akşam meydana gelen üzücü hadisenin, Milliyetçi Hareket Partisi ve ülkücülerle hiçbir alakası bulunmamaktadır. Hadisenin tarafları, İYİ Parti ve 'İlk Oy Hareketi' olup, bizler hiçbir şekilde dahili olmamıştır. Buna rağmen, muhtelif haber siteleri ve sosyal medyadaki haber kirliliği ve gerçeği yansıtmayan haberleri üzülerek takip ettik. Bizlerin gündemi 24 Haziran 2018 tarihindeki Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri olup, çalışmalarımızı huzur ve barış ortamı içinde, adeta bayram coşkusuyla sürdürmekteyiz."

İŞTE KAVGANIN YAŞANDIĞI O GÖRÜNTÜLER:

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.