Hava Durumu

Bursa'daki korkunç cinayette şoke eden 'Amerika' detayı!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, beraber Amerika'ya gitmeyi plânladığı arkadaşını silahla başından vurarak öldüren zanlı tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2018 12:29
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2018 12:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'daki korkunç cinayette şoke eden 'Amerika' detayı!

Olay, salı gecesi 02.50 sıralarında meydana geldi. Restorandan çıktan sonra Burhaniye Mahallesi'nde evlerine yaya olarak giden Mürüt Demir (41) ve Savaş Y. (42) arasında küfürleşme başladı. Bir süre sonra Savaş Y., üzerindeki silahla Mürüt Demir'i başından vurup kaçtı. Tek kurşunla ağır yaralanan Mürüt Demir, kaldırıldığı İnegöl Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Olayın ardından harekete geçen emniyet ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yapılan tahkikatta, elinde silahla koşarak uzaklaşan bir kişi tespit edildi. Gözaltına alınan Savaş Y., yapılan ilk sorgusunda cinayeti kabul etmedi. Soruşturmayı derinleştiren emniyet ekipleri, olay yerine yakın bir ağacın yanına gömülen silahı buldu.

AMERİKA HAYÂLİ KURUYORLARMIŞ

Adliyeye sevk edilen Savaş Y., ifadesinde, Mürüt Demir'in kendisinden silahını istediğini, vermeye çalıştığı sırada tabancanın patladığını söyledi. Zanlının, Demir ile birlikte Amerika'ya gitme hayâlleri olduğunu söylediği öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.