Hava Durumu

Bursa'daki korkunç kazada ölenlerin kimliği belli oldu

Bursa'nın Yenişehir ilçesindeki kazada hayatını kaybedenlerin kimliği belli oldu. Ölen 3 kişiden birinin Yenişehir eski Belediye Başkanı merhum Vedat Cemil Şemaki'nin eşi olduğu öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2018 17:02
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2018 17:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'daki korkunç kazada ölenlerin kimliği belli oldu

Yenişehir-İznik yol ayrımında O.D. (60) idaresindeki bir seyahat firmasına ait 16 S 6820 plakalı yolcu minibüsü ile bir fabrikaya Suriyeli işçileri taşıyan H.K. (32) idaresindeki 10 ZT 895 plakalı servis minibüsü çarpıştı. Kazanın etkisiyle araçlarda bulunanlar yola savruldu. Olay yerine kısa sürede çok sayıda 112 Acil Servis ve polis ekibi sevk edildi.

ÖLENLERİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Kazada yaralananlar İnegöl ve Bursa merkezdeki hastanelere kaldırıldı. Yolcu minibüsünde bulunan Bingül Şemaki (81) ile işçi servisinde bulunan Suriyeli vatandaşlardan Halil Elahmed (29) ve Adle Ubeyd (18) olay yerinde hayatlarını kaybetti. Kazada hayatını kaybeden Bingül Şemaki'nin (81) Yenişehir eski Belediye Başkanı merhum Vedat Cemil Şemaki'nin eşi olduğu öğrenildi. Suriyeli işçilerin ise yola dağılan gıda malzemeleri ve giysileri dikkat çekerken, bir tavuk çiftliğinde çalışmak için yolda oldukları ifade edildi. Kazayla ilgili tahkikat devam ediyor.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.