Hava Durumu

Bursa'daki koronavirüs rakamlarını açıklayan AK Partili Esgin: 'Senaryolarımız hazır...'

AK Parti Bursa Milletvekili Op. Dr. Mustafa Esgin, ülkemizde koronavirüs salgınıyla ilgili olağanüstü vaka ve ölüm artışlarının yaşanması durumunda A- B - C senaryolarının hazır olduğunu ve hemen devreye sokulacağını söyledi. Esgin, Bursa'daki vaka ve vefat sayılarını da paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2020 13:55
Haber Güncellenme Tarihi: 10.04.2020 13:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'daki koronavirüs rakamlarını açıklayan AK Partili Esgin: 'Senaryolarımız hazır...'

Lale AKASOY

AK Parti Bursa Milletvekili Op. Dr. Mustafa Esgin, dünya ülkelerindeki hasta ve ölüm oranlarıyla ülkemizdeki vaka sayıları karşılaştırıldığında sürecin çok iyi yönetildiğinin altını çizdi.

Hasta ve yoğun bakım yatağı,  personel ve fiziki koşulların alt yapısı ile ilgili tüm hazırlıkların tamamlandığını ve sağlık hizmeti sunumunda sürdürülebilir noktada olunduğunu belirten Esgin şöyle konuştu:

"Ülkemizde ve ilimizde vaka sayıları artabilir... Ancak gerekli olan tüm önlemleri aldık. Olağanüstü durumlarda A- B- C senaryolarımız hazır. Ayrıntıda ne var bilmiyorum. Cumhurbaşkanımız, Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulları söz konusu senaryoları hazırlamış durumda. Bu krizi çok iyi yönettik ve yönetiyoruz."

VEFAT VE VAKA SAYISI

Şehrimizde İl Sağlık Müdürlüğü'nün aldığı tedbirlerle sürecin başarılı yönetildiğine de değinen Op. Dr. Mustafa Esgin, "Bursa olarak iyi gidiyoruz. Burada da planlarımız ve senaryolarımız hazır. Yatak, yoğun bakım, personel hizmetlerimiz yeterli sayıda. Bugüne kadar vaka sayımız bin 100, ölen vatandaşlarımızın sayısı ise 26'dır. İlerleyen günlerde bu sayılarda artış olacaktır. Ek tedbirlerimiz hazır..." dedi.

YeniDönem mobil uygulamasını Google Play ya da App Store üzerinden indirdikten sonra haberlere dilediğiniz zamanda ve mekan sınırlaması olmadan ulaşabilmenin keyfini yaşayın.

Google Play için tıklayınız!

App Store için tıklayınız!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.